Archief per Maand: mei 2014

Documenten aanbesteding Haarlem-IJmond gepubliceerd

De provincie Noord-Holland heeft als concessieverlener een aantal achtergronddocumenten voor de aanbesteding Haarlem-IJmond 2016-2015 gepubliceerd. De informatie is op 27 mei 2014 beschikbaar gesteld via aanbestedingsplatform TenderNed.

Onder de gepubliceerde informatie bevinden zich het verslag van de marktconsultatie, de NVS-tellingen uit november 2013, de (concept-)Vervoersplannen voor 2014 en 2015 en een uitgevoerd doelgroepenonderzoek ter onderbouwing van …

Lees verder »

Marktconsultatie Zwolle-Kampen/Enschede van start

De provincie Overijssel is in samenwerking met de Regio Twente gestart met een marktconsultatie voor de exploitatie van de treindiensten Zwolle-Enschede v.v. en Zwolle-Kampen v.v.. Beide verbindingen worden op dit moment door de Nederlandse Spoorwegen (NS) geëxploiteerd maar zullen in de toekomst openbaar worden aanbesteed. De nieuwe concessie zal naar verwachting per december 2017 ingaan.

De …

Lees verder »

Marktconsultatie concessie busvervoer provincie Utrecht

De provincie Utrecht is gestart met de voorbereidingen van een nieuwe concessie voor het openbaar vervoer over de weg in de provincie Utrecht, uitgezonderd het BRU-gebied. De provincie start daarom op 12 mei 2014 een marktconsultatie onder vervoerders. De nieuwe concessie zal per december 2016 ingaan.

De provincie Utrecht wil met behulp van de marktconsultatie belanghebbenden …

Lees verder »