Categorie archief: Treindienst Zwolle-Kampen

Opinie: Aanbesteding Limburg moet over en NS moet van alle aanbestedingen worden uitgesloten

Het rapport van de ACM waarin wordt vastgesteld dat de NS zich schuldig heeft gemaakt aan machtsmisbruik en het onderzoek in opdracht van NS waaruit blijkt dat de NS-top betrokken was bij de malversaties rond de aanbesteding Limburg zullen ernstige consequenties moeten hebben. Op de eerste plaats wordt het onvermijdelijk om de aanbesteding Limburg overnieuw …

Lees verder »

NS, Arriva en Syntus bieden op Zwolle-Kampen en Zwolle-Enschede

De provincie Overijssel heeft drie inschrijvingen ontvangen op de Europese aanbesteding voor het verzorgen van het treinvervoer op de trajecten Zwolle-Kampen en Zwolle-Enschede. De bedrijven zijn Syntus B.V., NS Reizigers B.V. en Arriva Personenvervoer Nederland B.V.

Beoordeling De komende periode worden de inschrijvingen beoordeeld op de in de aanbesteding gestelde eisen. Naar verwachting nemen …

Lees verder »

Aanbesteding treinen Zwolle-Kampen en Zwolle-Enschede van start gegaan

De provincie Overijssel en de Regio Twente hebben vandaag (30 oktober 2014) de documenten voor de aanbesteding van de treindiensten Zwolle-Kampen en Zwolle-Enschede gepubliceerd op TenderNed. Daarmee is de aanbesteding feitelijk van start gegaan.

Station Nijverdal, by Uppploader (Own work), from Wikimedia Commons, CC-BY-SA-3.0.

De nieuwe concessie heeft een looptijd van 15 jaar en …

Lees verder »

Marktconsultatie Zwolle-Kampen/Enschede van start

De provincie Overijssel is in samenwerking met de Regio Twente gestart met een marktconsultatie voor de exploitatie van de treindiensten Zwolle-Enschede v.v. en Zwolle-Kampen v.v.. Beide verbindingen worden op dit moment door de Nederlandse Spoorwegen (NS) geëxploiteerd maar zullen in de toekomst openbaar worden aanbesteed. De nieuwe concessie zal naar verwachting per december 2017 ingaan.

De …

Lees verder »