Categorie archief: Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee 2016

Arriva, Connexxion en Noot bieden op HWGO

Vandaag is voor openbaar vervoerbedrijven de termijn verlopen om in te schrijven op de busconcessie Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee (HWGO). De provincie Zuid-Holland heeft inschrijvingen ontvangen van de bedrijven Arriva, Connexxion en Noot.

Daarin hebben de bedrijven beschreven hoe ze het openbaar vervoer in de concessie HWGO de komende jaren willen uitvoeren.De komende weken worden …

Lees verder »

Aanbesteding busvervoer HWGO: uitstellen of mislukt?

Het is vrijwel zeker dat de aanbesteding Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee met maanden wordt uitgesteld of compleet overnieuw moet plaatsvinden. De inschrijfdeadline van 17 november 2014 is daarmee feitelijk al van tafel.

Op 17 juli 2014 begon de aanbesteding van het busvervoer in de Hoeksche Waard en op Goeree Overflakkee. Daarbij werd uitgegaan van …

Lees verder »

Aanbesteding HWGO van start

De provincie Zuid-Holland heeft op 18 juli 2014 de documenten voor de aanbesteding Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee gepubliceerd op CTM Solution. De aanbesteding van het busvervoer in de regio “HWGO” is daarmee van start gegaan.

Lees verder »

Vooraankondiging aanbesteding HWGO 2016 gepubliceerd

De vooraankondiging voor de aanbesteding van het openbaar personenvervoer per bus in de Hoeksche Waard en op Goeree Overflakkee is op 14 oktober 2013 gepubliceerd op Aanbestedingskalender (ABK). De huidige concessie loopt nog tot en met 15 december 2014 en is in handen van Arriva.

In oktober en november 2013 zal een marktconsultatie worden uitgevoerd …

Lees verder »